Stressmaster Uddannelsen, Modul 3

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardSå er dette års hold af Stressmasters nået til modul 3 på uddannelsen.

Hvor holdet i de to forrige moduler primært har arbejdet med deres egen ro, balance og indre tilstand, begyndte de i modul 3 at arbejde med selve rollen som stressmaster.

Vi satte i løbet af modulet bl.a. fokus på, hvordan man åbner for sin energi og sætter sig selv i den bedst mulige tilstand til at hjælpe en stressramt.

Det at åbne for energien er en hårfin balance. For nok skal man åbne for sin energi – men man skal ikke give den væk, hvilket man f.eks. kan komme til ved at “gå over i” den stressramte. Vi arbejdede derfor i løbet af modulet med flere forskellige øvelser, der gav god træning i, hvordan man henholdsvis åbner og lukker for sin energi.

Holdet lærte bl.a. om følelsesmæssig intelligens, aktiv lytning og, ikke mindst, hjerteenergi og den kæmpe kraft, der ligger i dels at være bevidst om sin egen hjerteenergi, dels at lære at holde hjertet åbent.

På modulets anden dag, arbejdede vi med stress på organisatorisk niveau. Vi kiggede nærmere på, hvad det er for mekanismer, der skaber stress i en organisation, og hvad det er for faktorer, man skal være opmærksom på for at undgå det. Vi snakkede også om lederens dilemma i forhold til stress, samt værdien (og indholdet) af en stresspolitik på arbejdspladsen.

Det blev to rigtig spændende dage, med godt gang i gruppearbejdet og mange værdifulde diskussioner blandt de meget engagerede kommende Stressmasters.

 

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardStressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth FruensgaardStressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Udgivet i Hjerteenergi, Kommunikation, Kuren mod Stress, Ledelse, Stress, Stresscoach uddannelse, Stresshåndtering, Stressmaster Uddannelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Bliv Stressmaster

Vil du lære dig selv og andre at slippe stress - for altid? Så kom med på Stressmaster Uddannelsen og bliv certificeret stresscoach.
Læs om uddannelsen her

Stressmaster Uddannelsen, Certificeret stresscoach uddannelse i Vejle med stresscoach Lisbeth Fruensgaard

Kuren mod Stress

Onlineforløb for dig, der længes efter at komme stressen til livs en gang for alle.
Læs om forløbet her

Kategorier

FÅ EN GRATIS MEDITATION + GUIDE der øjeblikkeligt reducerer dit stressniveau

(Og følg nyhedsbrevet med konkrete værktøjer, tilbud, nyheder og brugbar viden om stresshåndtering)
Nul SPAM. Kun brugbar og værdifuld viden fra mig til dig.